حکمت
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
شناسه خبر : 94194
  پرینت تاریخ انتشار : ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۴ |
نمادهای کوچکتر در صدر تقاضای سهامداران؟

احتیاط بورس در روز مذاکره

امروز معاملات بورس تهران با تقابل جدی جریان عرضه و تقاضا آغاز شده و رفت و برگشت شاخص‌ها همچنان ادامه دارد؛ این در حالی است که شدت تقاضا در نمادهای کوچک بازار، بیشتر از بزرگان و شاخص‌سازها بوده است.
احتیاط بورس در روز مذاکره

به گزارش راه صنعت؛ تقاضای ابتدای صبح، شاخص‌‌های سهامی را تا سقف روزانه بالا برد، اما به تدریج، عرضه‌ها در بازار افزایش یافت و موجب عقب‌‌نشینی شاخص‌ها از سقف روزانه شد.

شاخص کل در آغاز معاملات تا سطح ۳ میلیون و ۱۶۱ هزار واحدی نیز پیش‌روی کرد؛ اما با فشار فروش که در نمادهای شاخص ساز اتفاق افتاد، از سقف روزانه پایین‌تر آمد.

استقبال از نمادهای کوچک
دلیل استقبال از نمادهای کوچک بازار در معاملات امروز، جاماندگی این نمادها نسبت به نمادهای بزرگ و شاخص‌ساز است.

هم در معاملات سال گذشته و هم در معاملات امسال، بازدهی شاخص کل از شاخص هم‌وزن بیشتر بوده است و این موضوع، جاماندگی نمادهای کوچک را نسبت به بزرگان بازار یادآور می‌شود‌‌.

با این که شاخص کل در فروردین توانست از قله ثبت شده در دی ماه سال گذشته عبور کند؛ اما همچنان شاخص هم‌وزن پایین تر از قله ثبت شده در دی ماه سال گذشته قرار دارد و این موضوع نیز در حکم دلیلی برای بازنمایی جاماندگی سهام کوچک نسبت به سهام بزرگ بازار است.

به همین دلیل، در معاملات امروز و تا ساعت ۱۰، استقبال از نمادهای کوچک بازار نسبت به بزرگان بازار بیشتر بوده است.

ارزش معاملات امیدوارکننده
با وجود عقب‌ نشینی شاخص ها از قله روزانه، در معاملات امروز، ارزش معاملات رقم قابل‌توجهی را ثبت کرده و در میانه بازار به حوالی ۱۳ هزار میلیارد تومان رسیده است.

همچنین حدود ۹۲۵ میلیارد تومان پول حقیقی نیز از گردونه معاملات خارج شده است.

از سوی دیگر، در سه روز معاملاتی اخیر، ارزش معاملات به ارقام بیش از ۲۰ همت رسیده است و در صورت تداوم این روند تا پایان معاملات امروز، می توان به روند آتی بازار سهام امیدوار بود.

تأثیر مذاکرات
دور سوم مذاکرات میان ایران و آمریکا امروز انجام خواهد شد و اخبار منتشره از نتایج این رویداد، تاثیر بسزایی بر روند شاخص‌های سهامی و جریان تقاضا در روزهای آتی خواهد داشت.

در روزهای اخیر،اظهارنظرهای مثبتی از سوی طرفین صورت گرفته که همگان را به دستیابی به توافق در روزها و هفته های آینده امیدوار کرده است. اخبار مثبت، منجر به عقب نشینی تتر تا کانال ۷۸ هزار تومان شده است.

اگر از مذاکرات امروز و نتایج آن، اخبار مثبتی مخابره شود؛ می توان به سقوط دلار و تتر تا کانال های پایین تر نیز امیدوار بود و این موضوع موجب افزایش عرضه و افت قیمتی در بازار طلا و سکه نیز خواهد شد.

 

| منبع خبر : دنیای اقتصاد
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای احتیاط بورس در روز مذاکره بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.