حکمت
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
شناسه خبر : 93176
  پرینت تاریخ انتشار : ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۰ |
شبکه های رسانه ای مملو از تصاویر اقامه نماز عید فطر شد؛

طنین ندای «اللهم اهل الکبریاء و العظمه» در فضای حقیقی و مجازی

امروز فضای حقیقی و فضای مجازی کشورمان هر دو باهم ندای بندگی و همبستگی را در صفوف به هم پیوسته نمازی که به امامت ولی امر مسلمین اقامه شد، به تصویر کشیده و به سمع و دیده جهانیان رساندند.
طنین ندای «اللهم اهل الکبریاء و العظمه» در فضای حقیقی و مجازی

به گزارش راه صنعت؛ شبکه های خبری، رسانه ای و اجتماعی در فضای مجازی امروز حضور باشکوه مردم ایران در مراسم عبادی – سیاسی نماز عیدفطر به امامت رهبر معظم انقلاب را به نحو گسترده ای پوشش داده و تصاویر این نماز با عظمت در فضای مجازی پر بازدید شد.

نماز عید سعید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامی و با حضور با شکوه نمازگزاران تهرانی، مسئولان کشوری و لشکری، سفرا و نمایندگان دیپلماتیک کشورهای خارجی در مصلی امام خمینی (ره) تهران اقامه شد.

بنا بر این گزارش، از ساعت ۴ صبح امروز دوشنبه ۱۱ فروردین ماه درهای مصلای امام خمینی (ره) تهران به روی نمازگزاران گشوده و از ساعت ۶:۳۰ با تلاوت قرآن مجید و مدیحه سرایی به مناسبت عید سعید فطر، مراسم رسمی نماز عید آغاز شد.

از ساعات ابتدایی بامداد امروز نمازگزاران تهرانی پس از یک ماه روزه داری برای اقامه نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامی از نقاط مختلف شهر راهی مصلی بزرگ امام خمینی (ره) شده اند و خیابان های اطراف مصلی شاهد حضور پرشور و گسترده نمازگزاران است.

نماز عید فطر همانند نماز صبح دو رکعت است، نمازگزار در رکعت اوّل بعد از خواندن حمد و سوره (که سوره اعلی مرسوم است) باید پنج تکبیر بگوید و بعد از هر تکبیر یک قنوت بخواند و بعد از قنوت پنجم تکبیر دیگری بگوید و به رکوع رود، بعد دو سجده به جا آورد و برخیزد.

در رکعت دوّم بعد از خواندن حمد و سوره (که سوره شمس مرسوم است) خوانده می‌شود و چهار تکبیر گفته می‌شود و بعد از هر تکبیر قنوت خوانده می‌شود و بعد از تکبیر پنجم به رکوع رفته و بعد از رکوع دو سجده به جا آورد و تشهّد و سلام گفته می‌شود.

| منبع خبر : سراج24
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای طنین ندای «اللهم اهل الکبریاء و العظمه» در فضای حقیقی و مجازی بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.