حکمت
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
شناسه خبر : 91922
  پرینت تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۲ |
گزارش؛

اقدامات ایمیدرو برای استحصال مواد معدنی از باطله‌ها و پساب معادن

مجری طرح استحصال مواد معدنی از باطله‌ها و پساب معادن و صنایع معدنی ایمیدرو، از انجام دو اقدام مهم برای بهره‌برداری بهینه از باطله‌ها و پساب معادن این سازمان خبر داد.
اقدامات ایمیدرو برای استحصال مواد معدنی از باطله‌ها و پساب معادن

به گزارش راه صنعت از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو)، اصغر آزاده رنجبر روز دوشنبه با اعلام این مطلب گفت: با توجه به تنوع باطله‌های موجود در معادن و صنایع معدنی ایمیدرو، الگوی مطالعاتی مربوطه تدوین شد تا کل واحدهای تابعه سازمان مورد شناسایی و ارزیابی قرار گیرند.

وی افزود: این اقدام به جمع‌آوری اطلاعات مورد نیاز برای بازفرآوری و استحصال مواد معدنی از باطله‌ها و پساب معادن و صنایع معدنی کمک خواهد کرد.

مجری طرح استحصال مواد معدنی از باطله‌ها و پساب معادن و صنایع معدنی ایمیدرو با اشاره به برنامه ایجاد بانک اطلاعاتی جامع باطله‌ها و پساب معادن و صنایع معدنی، خاطرنشان کرد: این بانک اطلاعاتی برای ۱۵ واحد منتخب ایمیدرو با اولویت معادن سنگ آهن، طلا، سرب و روی، زغال سنگ و غیره در حال ایجاد است و تا سال آینده تکمیل خواهد شد.

وی ادامه‌داد: ایمیدرو با اجرای این طرح، به دنبال ایجاد ارزش افزوده بیشتر، تولید محصولات ثانویه، کاهش هزینه تولید، توسعه فناوری، بومی‌سازی دانش فنی و حرکت در راستای معدن‌کاری سبز با استفاده از توان نخبگان و شرکت های دانش بنیان داخلی است.

| منبع خبر : ایرنا
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای اقدامات ایمیدرو برای استحصال مواد معدنی از باطله‌ها و پساب معادن بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.