حکمت
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
شناسه خبر : 91409
  پرینت تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۶ |
رئیس اتاق اصناف کشاورزی اظهار کرد؛

احتکار برنج عامل اصلی نوسان بازار

رئیس اتاق اصناف کشاورزی تولید برنج را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: احتکار برنج توسط عوامل واسطه و دلال عامل اصلی گرانی است که با تشدید نظارت ها، بازار متعادل می شود.
احتکار برنج عامل اصلی نوسان بازار

به گزارش راه صنعت، قاسم پیشه ور رئیس اتاق اصناف ‌کشاورزی گفت: نوسان قیمت فعلی بازار مربوط به تمامی کالاهاست و صرفا شامل برنج، سیب زمینی و دیگر محصولات کشاورزی نیست‌.
به گفته وی، سود افزایش قیمت کالاها به جیب کشاورزان نمی رود و تنها به جیب دلالان و واسطه ها می رود و همواره لازم است که در زمان برداشت، دولت منابع در اختیار تشکل ها و اتحادیه بگذارد تا خرید انجام شود و در زمان نیاز به بازار عرضه کنند.

پیشه ور ادامه داد: دولت شرکت ها و موسسات بزرگ‌حمایت کردند و آنها هم خرید در خصوص برنج در ۳ استان شمالی انجام دادند به طوریکه در زمان برداشت با حداقل قیمت خریداری کردند که اکنون باید اقدام به عرضه برای تنظیم بازار کنند، اما متاسفانه بدنبال سودهای حداکثری هستند. درحالیکه دولت منابع خوبی برای تنظیم بازار در اختیار آنها گذاشت.
رئیس اتاق اصناف کشاورزی با بیان اینکه با واردات بازار برنج تنظیم نمی شود، افزود: بازار برنج با تولید تنظیم می شود و با حمایت تولید بازار تنظیم می شود و در زمان برداشت اعلام کردیم که تولید به میزان کافی است.

وی تولید برنج را ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن اعلام کرد و گفت: تولید برنج به اندازه کافی است، اما واسطه ها در انبارها ذخیره کردند تا با فشار بر دولت واردات انجام دهند، درحالیکه واردات راهکار تنظیم بازار نیست.

پیشه ور با تاکید بر مدیریت بازار برنج تصریح کرد: سالهای متمادی است که بحث احتکار و سوداگری در بازار برنج اتفاق می افتد که دود آن به چشم تولیدکننده و مصرف کننده می رود، از این رو باید با اعمال نظارت از سوداگری جلوگیری شود چراکه کشاورزان احتکار نمی کنند.

| منبع خبر : باشگاه خبرنگاران
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای احتکار برنج عامل اصلی نوسان بازار بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.