حکمت
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
شناسه خبر : 93494
  پرینت تاریخ انتشار : ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۳ |
گزارش؛

مرگ تدریجی کوره‌های صنعت سیمان با شروع زودهنگام قطعی برق

دبیر انجمن صنفی صنعت سیمان گفت: قطعی برق کارخانه‌های سیمان امسال یک ماه زودتر شروع شد و از ۱۶ فروردین ماه این صنعت با ناترازی انرژی دست و پنجه نرم می کند.
مرگ تدریجی کوره‌های صنعت سیمان با شروع زودهنگام قطعی برق

به گزارش راه صنعت ، علی اکبر الوندیان روز چهارشنبه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی ایرنا اظهار داشت: از ۲۵ اسفندماه بود که برق صنعت سیمان وصل شده بود و کارخانه‌ها فعالیت می کردند اما اکنون از ۱۶ فروردین ماه قطعی برق شروع شده و تولید را با اختلال روبرو کرده است.

وی افزود: سال گذشته قطعی برق از ۲۰ خرداد شروع شد ولی امسال از ۱۶ فروردین ماه در ساعتی از روز محدودیت قطعی برق داریم به حدی که در بعضی از کارخانه ها حدود ۱۲ ساعت برق قطع می شود.

دبیر انجمن صنفی صنعت سیمان با اشاره به برنامه جبرانی حمایت وزارت صمت از واحدهای تولیدی گفت: قرار بود که در چهار ماه اسفند سال گذشته، فروردین، اردیبهشت و خرداد قطعی برق نداشته باشیم تا واحدهای تولیدی بتوانند جبران ناترازی انرژی در سایر فصل های ماه کنند.

وی ادامه داد: سال گذشته در اردیبهشت ماه هفت میلیون و ۶۳۰ هزار تن سیمان تولید شد و در مردادماه سال گذشته ۲ میلیون تن تولید شد که اردیبهشت ماه جبران ناترازی را انجام داد.

الوندیان از مرگ تدریجی کوره های سیمان خبر داد و گفت: حدود هفت ساعت طول می کشد تا یک کوره آماده برای تولید شود؛ این در حالی است که اکنون به خاطر ناترازی انرژی کوره ها تنها در روز چهار ساعت می توانند کار کنند که این امر به ذخیره مواد خام نیز ضربه می زند.

دبیر انجمن صنفی صنعت سیمان عنوان کرد: در صورتی که اوضاع اینگونه پیش برود امسال تابستان سختی خواهیم داشت.

| منبع خبر : ایرنا
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای مرگ تدریجی کوره‌های صنعت سیمان با شروع زودهنگام قطعی برق بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.