حکمت
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
شناسه خبر : 91575
  پرینت تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۰ |
گزارش؛

گمرک ابهامات ترخیص محموله‌های آیفون را بررسی می‌کند

یک مقام گمرک ایران اعلام کرد، ابهامات مرتبط با ترخیص محموله‌های آیفون بررسی خواهد شد.
گمرک ابهامات ترخیص محموله‌های آیفون را بررسی می‌کند

یه گزارش راه صنعت، یک مقام مسئول در گمرک ایران اعلام کرد که ابهامات مرتبط با ترخیص محموله‌های آیفون در بهمن ماه امسال، که از طریق گمرک‌های جنوبی کشور وارد شده‌اند، بررسی خواهد شد. این موضوع که باعث بحث‌های زیادی در حوزه تجارت و گمرک شده است، دارای جزئیاتی است که نیاز به توضیح و تحلیل دارد.

موضوع اصلی: عدم همخوانی قبض انبار و تاریخ ثبت سفارش

یکی از مهم‌ترین ابهامات موجود در این پرونده، عدم همخوانی بین تاریخ قبض انبار و تاریخ ثبت سفارش آیفون است. بر اساس اطلاعات، مجوز ثبت سفارش و ورود آیفون مدل‌های ۱۳ به بعد در سامانه جامعه تجارت ایران در تاریخ ۴ بهمن ماه ایجاد شده است.

لازم به ذکر است، طبق بخشنامه سازمان توسعه تجارت که متناظر با مصوبه دولت است، امکان ترخیص کالاهایی که تاریخ قبض انبار آن‌ها قبل از تاریخ ثبت سفارش باشد، وجود ندارد. این ابلاغیه به معنای این است که تمام محموله‌هایی که قبلاً وارد شده‌اند ولی بدون مجوز مناسب ثبت نشده‌اند، مواجه با مشکلات قانونی و مقرراتی خواهند بود.

در بهمن ماه، محموله‌هایی از محصولات آیفون (عمدتا سری۱۶) از طریق گمرک‌های جنوبی و شمال شرق کشور وارد شده‌اند. با این حال، تعدادی از این محموله‌ها به دلیل عدم هماهنگی تاریخ‌ها و عدم رعایت مقررات مربوط به ثبت سفارش، با ابهاماتی روبرو شده‌اند. این وضعیت، باعث شده است که رئیس کل گمرک قول بررسی دقیق این موضوع بگیرد.

| منبع خبر : تسنیم
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای گمرک ابهامات ترخیص محموله‌های آیفون را بررسی می‌کند بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.