حکمت
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
شناسه خبر : 12233
  پرینت تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۰ |
یک مقام مسئول پاسخ داد:

جرائم رانندگی نصف می‌شود؟

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور نسبت به پیامک منتشر شده با عنوان "نصف شدن جرائم رانندگی در شورای حل اختلاف به مناسبت هفته نیروی انتظامی" واکنش نشان داد.
جرائم رانندگی نصف می‌شود؟

راه صنعت- سرهنگ عین‌اله جهانی درباره پیامکی تحت عنوان “نصف شدن جرائم رانندگی” اظهار کرد: اخیراً پیامکی با عنوان “نصف شدن جرائم رانندگی در شورای حل اختلاف به مناسبت هفته نیروی انتظامی” در فضای مجازی درحال دست به دست شدن است که این موضوع توسط پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی تکذیب می‌شود.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور افزود: ما موضوعی به عنوان حذف کردن یا نصف کردن تخلفات رانندگی نداریم اما شهروندانی که نسبت به تخلفات رانندگی خود اعتراضی دارند می‌توانند به واحدهای رسیدگی به اعتراض در پلیس راهنمایی و رانندگی سراسر کشور مراجعه کنند تا توسط کارشناسان پلیس راهور بررسی و رأی لازم توسط قاضی صادر شود.

وی خاطرنشان کرد: رسیدگی به اعتراض تخلفات رانندگی در صلاحیت شورای حل اختلاف نیست.

| منبع خبر : تسنیم
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای جرائم رانندگی نصف می‌شود؟ بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.