- پنج سناریوی نیوزویک برای آینده رویارویی ایران و آمریکا
- دستور دادستانی تهران درباره بازنگری در قیمت کودهای شیمیایی
- اقتصاد اسرائیل زیر فشار جنگ با ایران کوچک شد/افت ۳.۳ درصدی GDP اسرائیل
- آمادهباش برای سیلاب و آبگرفتگی؛ سامانه بارشی جدید ایران را فرا میگیرد
- وزیر کار تکلیف افزایش حقوق بازنشستگان را معلوم کرد
- بیانیه مشترک کانون نهاد های سرمایه گذاری/ضرورت حفظ نقدشوندگی بازار
هفت سال با شعار سر مردم را کلاه گذشتند
احمد مرادی نماینده بندرعباس و عضو فراکسیون مستقلین مجلس در گفتگو با راه صنعت (گروه رسانه ای نماینده گراف):
به عنوان یک نماینده مستقل و فرا جناحی می گویم دولت در این ۷ سال با شعار دادن کار خود را پشت سر گذاشت و آنها ابتدا با شعار امید، تدبیر و اقتصاد وارد میدان شدند و آقای رئیس جمهور گفت من ظرف سه ماه اقتصاد کشور را متحول و به مردم گزارش می دهم.
این سه ماه گذشت و چندین سه ماه دیگه هم گذشت اما اتفاقی نیفتاد فرقی هم نمی کند الان دولت روحانی یا دولت احمدی نژاد یا دولت آینده باشد مردم می گویند دولت باید به شعار خودش پای بند باشد البته با شعار مشکل مردم حل نمی شود باید در عمل هم شاهد اتفاقات خوب باشیم.
ما تقریبا هیچ تلاشی را در حوزه عمل از سوی دولت نمی بینیم و به این خاطر من می خواهم عرض کنم ای کاش دولت و آقای رئیس جمهور بجای نفی سایر قوا ودولت های دیگربا تلاش خود کار را از صفر شروع و ادامه دهد.
بخشی از وقت این دولت دعوا با دولت گذشته تلف شد، شروع کار مجلس دهم و یازدهم هم تقریبا همین موضوع اتفاق افتاد و اسطکاک ایجاد شد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

