حکمت
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
شناسه خبر : 91745
  پرینت تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۳ |
ایب رییس مجلس شورای اسلامی خبرداد؛

یارانه دارو و نان افزایش می‌یابد

نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: یارانه دارو و نان در بودجه سال آینده افزایش می یابد.
یارانه دارو و نان افزایش می‌یابد

به گزارش راه صنعت، حمیدرضا حاجی‌بابایی پنجشنبه شب در چهارمین مجمع سلامت استان همدان یادآوری کرد: ۱۴۰ هزار میلیارد تومان یارانه دارو و ۲۰۰ هزار میلیارد تومان یارانه نان در بودجه سال جاری اختصاص یافته است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی افزود: همه دارو و نان مصرفی کشور در اختیار مردم نیست بلکه بخشی از آن به دلیل همجواری و قاچاق از دسترس خارج می‌شود که باید با افزایش نظارت ها این راه ها را مسدود کرد.

حاجی بابایی همچنین با اشاره به توجه حاکمیت برای کمک به درمان بیماران صعب العلاج، گفت: صندوق بیماران صعب‌العلاج با پشتوانه پنج هزار میلیارد تومانی برای حمایت از این بیماران راه اندازی شده است.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی افزود: این میزان در سال جاری به ۹ هزار میلیارد تومان افزایش یافت و هر سال بیشتر می شود.

| منبع خبر : اقتصاد نيوز
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای یارانه دارو و نان افزایش می‌یابد بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.