- اقتصاد اسرائیل زیر فشار جنگ با ایران کوچک شد/افت ۳.۳ درصدی GDP اسرائیل
- آمادهباش برای سیلاب و آبگرفتگی؛ سامانه بارشی جدید ایران را فرا میگیرد
- وزیر کار تکلیف افزایش حقوق بازنشستگان را معلوم کرد
- بیانیه مشترک کانون نهاد های سرمایه گذاری/ضرورت حفظ نقدشوندگی بازار
- «حماقتِ» آغاز جنگ ایران در فهرستی به بلندای ۳۰ قرن؛ بحران مالی جهانی آشکار میشود
- تغییر الگوی هزینه خانوار آمریکایی به دلیل جنگ علیه ایران
دولت سرمایه مردم را آب کرد
احمد مرادی عضو فراکسیون مستقلین مجلس در گفتگو با راه صنعت (گروه رسانه ای نماینده گراف):
ما در کشور از منابع انسانی جوان و نخبه تا منابع طبیعی داریم، همه دنیا از نداشته هاش استفاده می کند آن را تبدیل به یک فرصت می کند اما متاسفانه در ایران بر عکس عمل می کنیم.
تدبیری که آقای روحانی مدعی آن بود کجارفته است، این تدبیر باید اینجاها خودش را نشان بدهد و به نوعی یک مدیریتی را حاکم کند تا بتوانیم ۸۵ میلیون جمعیت را به خوبی اداره کنیم .
عدم نظارت بر موسسات اعتباری توسط بانک مرکزی خسارت های را ایجاد کرد و مملکت از تاسیس یک شبه موسسات اعتباری آسیب دید،در بورس هم تقریبا همین اتفاق افتاد در واقع ساده انگاری شد.
مردم سعی می کنند به دولت اعتماد داشته باشند چرا که دولت برگرفته از نظام است و به صورت قانونی سرکار آمده است به نظر من زیبنده نیست دولت پشت مردم را خالی کند.
در یکساله گذشته حدودا ۵۰ میلیون نفر در بورس فعال شدند یک دفعه اتفاقاتی می افتد که سرمایه جوانی که با سرمایه گذاری در بورس زندگی خودش را تنظیم کرده است یک دفعه نابود می شود.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

