حکمت
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
شناسه خبر : 107076
  پرینت تاریخ انتشار : ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۲ |
گزارش؛

قربانی ازبکستانی اپستین از سه‌سال آزار جنسی در آمریکا گفت

قربانی ازبکستانی جفری اپستین، پس از مطرح‌شدن نامش در پرونده‌های این مجرم و قاچاقچی جنسی، در مقابل قانون‌گذاران آمریکایی از سه سال سوء‌استفاده و آزار جنسی و تروماهای دوباره ناشی از افشای نامش گفت.
قربانی ازبکستانی اپستین از سه‌سال آزار جنسی در آمریکا گفت

به گزارش راه صنعت، یکی از قربانیان مجرم جنسی شناخته‌شده جفری اپستین برای اولین‌بار به‌صورت علنی همراه با چند قربانی دیگر در جلسه‌ای که توسط دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا برگزار شد، سخن گفت. رُزا که در نوجوانی توسط همکار و نماینده مدلینگ اپستین، ژان‌-لوک برونل، از ازبکستان جذب شده بود، گفت که در ژوئیهٔ ۲۰۰۹ توسط این فرد با این قاچاقچی جنسی آشنا شد و اپستین به او پیشنهاد کار داد تا بتواند مشکلات مالی خود را حل کند و سپس طی سه سال مورد تجاوز قرار گرفت. قانون‌گذار دموکرات رابرت گارسیا گفت که این جلسه غیررسمی در شهر وست پالم بیچ فلوریدا برگزار شد، جایی که «جنایات اپستین برای نخستین‌بار افشا شد». گارسیا اشاره کرد که این جلسه در نزدیکی اقامتگاه مارالاگو دونالد ترامپ توسط دموکرات‌های کمیته نظارت مجلس نمایندگان ایالات متحده و اعضای دموکرات محلی برگزار شد. این کمیته که اکثریت آن را جمهوری‌خواهان تشکیل می‌دهند، در حال حاضر مشغول تحقیق درباره جرایم اپستین است که در اسناد مرتبط با او، نام ترامپ هم آمده است. اعضای دموکرات کمیته همچنین بر نحوه رسیدگی دولت ترامپ به پرونده‌های اپستین تمرکز کرده‌اند. این جلسه مجوز قانونی ندارد، اما هدف از آن حفظ پرونده اپستین در مرکز توجهات ذکر شده است. به گزارش بی‌بی‌سی، در این جلسه، قانون‌گذاران دموکرات شنیدند چگونه اپستین و همدستانش سال‌ها از پاسخگویی فرار کردند و چگونه دستگاه قضائی آمریکا بارها قربانیان را نادیده گرفت.

رزا با چشمانی اشک‌آلود در این جلسه گفت که هنگام ملاقات با برونل در سال ۲۰۰۸، ۱۸ ساله بود و با وعده کار مدلینگ جذب شد و به دلیل نیاز مالی طعمه‌ای مناسب بود. به گفته این قربانی، او تا مه ۲۰۰۹ با روادید در نیویورک بود و در ژوئیه همان سال، اپستین را در خانه‌اش در فلوریدا در حالی که او تحت نظارت خانگی بود، ملاقات کرد. سپس اپستین به او پیشنهاد داد که در بنیاد علمی فلوریدا مشغول شود؛ مؤسسه‌ای که اپستین در چارچوب ترتیباتی پس از محکومیتش در سال ۲۰۰۸ اجازه داشت تا ۱۶ ساعت در روز، شش روز در هفته، از بازداشت خارج شود و در آن کار کند. رزا در جلسه گفت که در آنجا برای اولین بار در اتاق اپستین توسط او مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفت و در سه سال بعد از آن، بارها به او تجاوز شد. محکومیت اپستین در سال ۲۰۰۸ بابت درخواست فحشا از یک نوجوان بود که نام او را به‌عنوان مجرم جنسی ثبت کرد. گزارشی که اعضای دموکرات کمیته نظارت مجلس نمایندگان آمریکا سه‌شنبه منتشر کردند، نشان داد که توافق جنجالی اقرار سال ۲۰۰۸ که وکیل اپستین مذاکره کرده بود، به او این امکان را داد تا تقریباً یک دههٔ دیگر به سوء‌استفاده و فعالیت‌های مرتبط با قاچاق جنسی افراد زیر سن قانونی ادامه دهد.

| منبع خبر : فارس
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای قربانی ازبکستانی اپستین از سه‌سال آزار جنسی در آمریکا گفت بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.