حکمت
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
شناسه خبر : 104459
  پرینت تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۸ |
گزارش؛

کالابرگ بزرگترین جامعه آماری مشمولان فعال شد

کالابرگ دهک های ۴ تا ۷ که جمعیتی در حدود ۳۵ میلیون نفر از مردم ایران را شامل می شود، از امروز - ۲۱ دی - برای سرپرستان خانوارها قابل استفاده است.
کالابرگ بزرگترین جامعه آماری مشمولان فعال شد

به گزارش راه صنعت، طبق زمان بندی اعلامی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، برای صاحبان کالابرگ دهک های چهارم تا هفتم که طی روزهای گذشته به حساب سرپرستان خانوار واریز شده بود، از امروز ۲۱ دی امکان خرید فراهم است.

این گروه از دهک ها، بیشترین جمعیت مشمولان دریافت کالابرگ را شامل می شوند، گروه‌هایی که جمعیت آنان به حدود ۳۵ میلیون نفر می رسد.

پیش از این وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، واریز اعتبار کالابرگ چهار ماه اعضای خانوار به حساب سرپرست خانواده را اعلام کرده بود اما تا زمان اعلام زمانبندی مشخص، امکان استفاده از این کالابرگ ها فراهم نبود.

بر اساس اطلاعیه رسمی وزارت تعاون، خرید کالابرگی به‌صورت مرحله‌ای انجام می‌شود به‌گونه‌ای که دهک‌های اول تا سوم (تحت پوشش نهادهای حمایتی) از ۱۷ دی‌ماه، دهک‌های چهارم تا هفتم از ۲۲ دی‌ماه و سایر مشمولان از ۲۸ دی‌ماه می‌توانند برای خرید اقلام کالابرگ به فروشگاه‌های طرف قرارداد مراجعه کنند.

اعتبار هر ماه در صورت استفاده‌نشدن، به ماه‌های بعد منتقل می‌شود و محدودیتی برای خرید یک‌باره یا چندمرحله‌ای وجود ندارد.

| منبع خبر : ایرنا
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای کالابرگ بزرگترین جامعه آماری مشمولان فعال شد بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.