حکمت
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
شناسه خبر : 95084
  پرینت تاریخ انتشار : ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۴ |
معاون رئیس‌جمهور اعلام کرد:

شناسایی ۱۶ مساله برای اصلاح نظام اداری

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور از شناسایی ۱۶ مساله در اصلاح نظام اداری در سه سطح خبر داد که پنج سطح آنها به سطح کلان، پنج مساله در سطح میانی و ۶ مورد در سطح خُرد است.
شناسایی ۱۶ مساله برای اصلاح نظام اداری

به گزارش راه صنعت، علاءالدین رفیع‌زاده روز دوشنبه در «کارگاه تحلیل مسائل نظام اداری ایران» که با حضور رئیس، اعضای هیات رئیسه و مدیران سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار شد، درباره فلسفه تئوری مدیریت نکاتی را بیان کرد و گفت: در سه دهه گذشته برنامه تحول اداری متعددی داشتیم این برنامه هم در برنامه‌های توسعه و هم‌ در ادوار مختلف به طور جداگانه‌ وجود داشت و در این دولت برنامه توسعه داریم.

شناسایی ۱۶ مساله برای اصلاح نظام اداری

وی در ادامه گفت که بر اساس برنامه‌های تحولی در سه دهه گذشته، باید دید چه اتفاق‌هایی افتاده است و چه برنامه‌هایی تا امروز مورد توجه است.

رفیع‌زاده افزود: در دولت گذشته، برنامه مدون جداگانه‌ای برای اصلاح نظام اداری تصویب نشد. در نظرسنجی اخیر مردم ایران از نحوه دریافت ارائه خدمات ناراضی هستند و نشان می‌دهد که اگر در گذشته با وجود تلاش‌هایی که در نظام‌تحولی اداری طی سال‌های سال شده اما اثرات آن را مردم احساس نکرده‌اند.

وی گفت: نظام تحول اداری در ۳۰ سال اخیر با وجود هزینه و تلاش و ایجاد سامانه اما سود آن برای مردم ناچیز بوده است. با بررسی‌های انجام شده توسط سازمان اداری و استخدامی، مسائل برنامه‌های تحول اداری در سه سطح و در ۱۶ مورد شناسایی شد.

شناسایی پنج مساله در اجرای برنامه تحول اداری در سطح کلان

معاون رئیس جمهور به پنج مساله کلان موجود در اجرای برنامه تحول اداری پرداخت که شامل ابهام در رویکرد تحول اداری، ناهماهنگی بین مراجع تصمیم‌گیر و سیاستگذار، بی‌قاعده بودن بین بروکراسی و دموکراسی، وجود مراجع متعدد تصمیم‌گیری و بی‌ثباتی در برنامه‌های دولت‌هاست.

رفیع‌زاده سپس به پنج مساله شناسایی شده در سطح میانی اشاره کرد و گفت که این مسائل شامل انباشت قوانین و مقررات در حوزه‌های متعدد و اجرای ضعیف، تحولات ساختاری متولی نظام اداری در کشور و نداشتن تنظیم‌گری، نداشتن سازمان اجرایی، کم‌توجهی به نظام ارزیابی و ضعف در بانک‌های اطلاعاتی داده‌هاست.

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی در سطح خُرد نیز ۶ مساله را برشمرد و افزود: نداشتن درک درستی از بروکراسی سطح خیابان، ضعف در اجرا، کم‌توجهی به نظرات کارشناسی، ضعف در پاسخ‌خواهی دستگاه‌های اجرایی و ضعف در فرهنگ سازمانی از جمله این مسائل است.

رفیع‌زاده خاطرنشان کرد: برخی از این موارد در حال اصلاح است و تلاش کردیم در برنامه اصلاح نظام اداری، آنها را برطرف کنیم و این روند همچنان ادامه دارد.

| منبع خبر : ایرنا
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای شناسایی ۱۶ مساله برای اصلاح نظام اداری بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.