حکمت
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
شناسه خبر : 1478
  پرینت تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۹ |

دکتر غریب پور: رونمایی از ۱۲۳ ایده نوآورانه معدن و صنایع معدنی در جشنواره اینوماین/ برای اثربخشی مدل مشارکت ایمیدرو و دانشگاه ها، باید نهادسازی کرد

رییس هیات عامل ایمیدرو از رونمایی ۱۲۳ ایده نوآورانه معدن و صنایع معدنی در جشنواره اینوماین امسال خبر داد و گفت: برای اثربخش کردن مدل مشارکت ایمیدرو و دانشگاه ها، باید نهادسازی کرد.

دکتر غریب پور: رونمایی از ۱۲۳ ایده نوآورانه معدن و صنایع معدنی در جشنواره اینوماین/ برای اثربخشی مدل مشارکت ایمیدرو و دانشگاه ها، باید نهادسازی کرد

رییس هیات عامل ایمیدرو از رونمایی ۱۲۳ ایده نوآورانه معدن و صنایع معدنی در جشنواره اینوماین امسال خبر داد و گفت: برای اثربخش کردن مدل مشارکت ایمیدرو و دانشگاه ها، باید نهادسازی کرد.

به گزارش راه صنعت به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، خداداد غریب پور در نشست “بومی سازی و فعال سازی ظرفیت های بخش معدن” که به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، افزود: همکاری ایمیدرو با دانشگاه ها روز به روز در حال افزایش است و در جهت رشد ایده ها و اثربخش کردن آن ها، تفاهمنامه ها در قالب قرارداد دنبال خواهد شد.
وی با بیان اینکه پیش از این، ارتباط بین معدن و صنایع معدنی و دانشگاه ها موثر نبود، گفت: برای اثربمعادن و صنایع معدنی

دکتر غریب پور

خش کردن همکاری ها، باید فرآیندها، برنامه ها، رویدادها و ریسک ها و … را در کنار یکدیگر قرار داد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از جشنواره اینوماین به عنوان یک رویداد بزرگ یاد کرد و گفت: برای نخستین بار ۷۰ شرکت دانش بنیان با حمایت شرکت های بزرگ معدن و صنایع معدنی، ایده های نوآورانه خود را رونمایی خواهند کرد.
غریب پور با بیان اینکه هفت شرکت در برگزاری جشنواره اینوماین مشارکت داشته اند، گفت: طی تلاش هشت ماهه همکارانم برای برگزاری جشنواره اینوماین، به ۱۲۳ ایده رسیدیم.
وی ادامه داد: به دنبال ارتباط موثر با دانشگاه ها هستیم و ایمیدرو فضایی را با محوریت تعامل با دانشگاه ها و بومی سازی در ساختار این سازمان ایجاد کرده است تا امور تبدیل به یک فرآیند علمی شود.

مدل همکاری با دانشگاه ها؛ متمرکز بر آینده نگری
رییس هیات عامل ایمیدرو در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه ظرفیت دانشگاه ها باید در اختیار بخش تولید قرار بگیرد، اظهار داشت: مدل همکاری ایمیدرو با دانشگاه امیرکبیر با تمرکز بر “آینده نگری” است.
غریب پور گفت: روابط بین سازمانی، باید فرآیندگونه باشد. به طور مثال دانشگاهی همچون امیرکبیر با تدوین طرح های تحقیقاتی، در آینده این سازمان توسعه ای اثرگذار باشد.
وی با اعلام اینکه ۱۷۰ نیاز تحقیقاتی را در بخش معدن و صنایع معدنی شناسایی کرده ایم، اظهار کرد: از پایان نامه های مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری که نیازهای معدن و صنایع معدنی را احصا کنند، حمایت می کنیم.
رییس هیات عامل ایمیدرو ادامه داد: در جشنواره بومی سازی سال آتی که دانشگاه صنعتی امیرکبیر مجری برگزار آن است، دو مقوله فناوری و بومی سازی، شاخص های مورد توجه هستند.

وی با بیان اینکه بودجه بخش “آموزش” ایمیدرو تا ۲ برابر افزایش یافته است، گفت: با پنج دانشگاه بزرگ در تهران، در حال همکای هستیم.
وی با بیان اینکه ایمیدرو ۲ موسسه تحقیقاتی با مشارکت دانشگاه های تهران و صنعتی شریف راه اندازی کرده است، گفت: سیاست ما در بخش های تحقیقاتی، متمرکز بر مواردی همچون “بهره وری”، “ساخت داخل” و “فناوری” است.
این مقام مسوول در ایمیدرو ضمن تاکید بر اینکه فعالیت های ما در این بخش باید اثربخش باشد، یادآور شد: این سازمان در زمینه پژوهش، ۵۰ درصد رشد عملکرد طی سال ۹۸ داشته است.
وی با اشاره به تفاهم نامه امضا شده با محوریت “ساخت داخل” به ارزش ۵۰۰ میلیون یورو در همایش ملی فولاد، اظهار داشت: این تفاهم نامه و قراردادها که بین صاحبان دانش و متقاضیان این فناوری ها به امضا رسید، گامی بلند در جهت اتکا بر توانمندی های داخلی بود. چراکه منجر به کاهش ارزبری بسیار زیادی خواهد شد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای دکتر غریب پور: رونمایی از ۱۲۳ ایده نوآورانه معدن و صنایع معدنی در جشنواره اینوماین/ برای اثربخشی مدل مشارکت ایمیدرو و دانشگاه ها، باید نهادسازی کرد بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.