اما در انتهای زمان بازار تقاضا به طور نسبی در برخی سهام افزایش یافت که در صورت ادامه دار بودن می تواند معاملات فردا را با ادامه رشد بازار همراه کند.
در نهایت شاخص بورس با رشد ۹ هزار و ۷۱۷ واحدی و شاخص هم وزن نیز با رشد اندک ۶۶ واحدی معاملات امروز را پایان بردند.
بازگشایی منفی نمادهای فارس و تاپیکو نیز به عرضه حقوقی ها در افت شاخص کمک کرد.
اما نمادهای فملی، فولاد، وغدیر، شتران و کگل با معاملات پرحجم خود در محدوده مثبت سبب رشد امروز شاخص کل بورس شدند.
کوتاه از فرابورس
معاملات امروز تابلوهای تحت بازار فرابورس نیز امروز از گزند عرضه حقوقی ها در امان نماند و پس از رشد ابتدایی نماگر آیفکس با شدت یافتن این عرضه ها با پس گرفتن میزان رشد اولیه خود همراه شد.
نماگر این بازار پس از افت در جلسه معاملاتی صبح امروز به رشد ۴۴ واحدی بسنده کرد و در ارتفاع ۱۶ هزار و ۳۹ واحد ایستاد.
امروز بازگشایی منفی نماد وسپهر و دماوند بیشترین تاثیر کاهنده را بر نماگر آیفکس گذاشتند.
اما نمادهای بپاس، صبا، ارفع، شگویا و میدکو نمادهای پر اثر بر رشد شاخص فرابورس در معاملات امروز بودند.
پالایش یکمی ها همچنان در ضرر
امروز با وجود رشد حدود ۶ دهم درصدی بازده صندوق پالایشی یکم افزایش همچنان ضرر خریداران این صندوق پابرجا ماند.
بر این اساس افرادی که ۵ میلیون تومان بابت این صندوق هزینه کرده اند، سرمایه آنها اکنون به ۳ میلیون و ۷۸۰ هزار تومان و افرادی که به میزان ۳ میلیون تومان از این صندوق خریده اند، سرمایه شان به ۲ میلیون و ۲۷۰ هزار تومان رسیده است.